LAF-bänksstyrning med Lindinvent

  • LAF bænkregulator LAFLb opretholder et kontinuerligt og tilstrækkeligt stort undertryk i sikkerhedsbænkens trækafbrydelse via spjældstyring for at sikre bænkens funktion.
  • Ved lavt tryk aktiveres en akustisk og optisk alarm via brugerpanelet FLOCHECK P. Ved for højt tryk aktiveres en optisk alarm.
  • Aflæsning af aktuelle værdier og indstilling af setpunkter kan foretages via det tilsluttede brugerpanel. Hvis udstyret er forbundet med andre styreenheder via en kommunikationsløkke, kan aflæsninger og indstillinger også foretages via et overordnet system

LAF bænkregulator LAFLb opretholder et kontinuerligt og tilstrækkeligt stort undertryk i sikkerhedsbænkens trækafbrydelse via spjældstyring for at sikre bænkens funktion. Ved lavt tryk aktiveres en akustisk og optisk alarm via brugerpanelet FLOCHECK P. Ved for højt tryk aktiveres en optisk alarm. Aflæsning af aktuelle værdier og indstilling af setpunkter kan foretages via det tilsluttede brugerpanel. Hvis udstyret er forbundet med andre styreenheder via en kommunikationsløkke, kan aflæsninger og indstillinger også foretages via et overordnet system

  • LAF bænkregulator LAFLb opretholder et kontinuerligt og tilstrækkeligt stort undertryk i sikkerhedsbænkens trækafbrydelse via spjældstyring (ST) for at sikre bænkens funktion.
  • Ved lavtryk aktiveres en akustisk og optisk alarm via brugerpanelet FLOCHECK P (AP), som er permanent forbundet til LAFLb. Hvis trykket er for højt, aktiveres en optisk alarm.
  • Aflæsning af aktuelle værdier og indstilling af setpunkter kan foretages via det tilsluttede brugerpanel (AP). Hvis udstyret er forbundet med andre styreenheder via en kommunikationsløkke, kan aflæsninger og indstillinger også foretages via et overordnet system.

Indstil IKKE en automatisk og blæserkontakt. Beskyttende ventilation skal være i gang konstant.

Vejledning ved tilslutning

Kablet, der bruges ved tilslutning af udstyr, er et PVC-frit skærmet 4-leder. Kablet anvendes også i tilfælde, hvor regulatoren er tilsluttet Lindinvents kommunikationsnetværk til klimastyring

4-leder til tilslutning af udstyr

Se produktets eksterne tilslutningsdiagram

Som vejledning ved tilslutning af udstyr til styreenheder er der eksterne tilslutningsdiagrammer. Disse kan downloades fra hjemmesiden eller læses som et forbindelsesmærke knyttet til produktet. Se også produktets monteringsvejledning.