INOFFIX - den smarte app, der sparer energi

Juster temperaturen, juster solafskærmningen, book lokale, bil eller se tingens manual/instruktionsfilm. Hvad er nu lige koden til gæste-wi-fien? Er der noget, der ikke virker? Anmeld det med et foto på ingen tid, eller opret en app-baseret undersøgelse for at tjekke status for kontorpladserne på etage fem og seks. Mulighederne er mange og bliver bare flere og flere. Smarte funktioner gør også kontoret mere energieffektivt og bæredygtigt.

 Og, som om det ikke er nok, så er det også billigt!

InOffix

InOffix

Hvad har en app med ejendomsvedligeholdelse at gøre?

Ved at give hvert rum eller objekt en dedikeret QR-kode og placere denne på stedet, kan man meget nemt ved at scanne den se al info, der vedrører lige netop det specifikke sted.  Det bliver altså meget nemt at booke, belægge, oprette rapporter, give og få information, anmode om forskellige foranstaltninger (rengøring m.m.), bestille, inspicere og analysere.

Enkelt

Dette gør det til en meget omkostningseffektiv løsning, da der ikke er behov for at installere hardware, ingen elinstallation og lejeren/ejendomsejeren kan opsætte det selv ved hjælp af en printer, en smartphone og en webgrænseflade. Dette gælder også set up, som er meget nem. Man skal bare følge anvisningerne.

Appen kommunikerer med app-serveren, som så kommunikerer via et API med anlægget til styring af indeklima og solafskærmning. 

Digitalt

Alle funktioner administreres, logges og analyseres digitalt for tydelighed og sporbarhed.

Værdiskabende

Lejerne oplever en merværdi i at kunne påvirke indeklima, solafskærmning m.m., så det passer bedst til dem. At kunne tilbyde denne mulighed til en lav pris giver også ekstra point i BREEAM og lignende. Med enkel og hurtig fejlmelding via kamera øges også feedbacken, hvilket gør det muligt at imødekomme kundens ønsker hurtigere og tydeligere.

Med mulighed for at analysere al data, genereres en tydeligere forståelse for lejerens ønsker, og dermed kan tilfredsheden øges i fuld enighed. Antallet af fejlmeldinger m.m. kan følges over tid.

 

LÆS MERE PÅ INOFFIX HJEMMESIDE

BEMÆRK! Appen Inoffix sælges indtil videre som en tjeneste i byggeprojekter, hvor vi installerer/har installeret vores løsninger til styring af indeklima og solafskærmning. Håbet er, at appen også skal kunne anvendes i andre bygninger fremover.